Egyelőre az orvosok sem tudják megmondani, hogy teljesen felépül-e az a 10 éves kisfiú, akire négy kortársa támadt a kemecsei iskolában. A lányok az udvaron úgy megverték Adriánt, hogy a kisfiún életmentő műtétet hajtottak végre, a lépét is el kellett távolítani. Adrián jelenleg is kórházban van. Az iskola nem árulja el, hogy elküldték-e a támadó lányokat az intézményből.

Hátulról támadtak rá

Amint arról beszámoltunk, május 8-án délután az óraközi szünetben kint voltak a gyerekek az udvaron a Kemecsei Arany János Református Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskolában. Az áldozatot, egy 10 éves Adriánt az iskolatársai az egyik szünetben hátulról lerántották az iskola udvarán, majd olyan súlyosan megrugdosták, hogy életveszélyes állapotban került kórházba.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Nem tudták megvédeni

Adriánra négy lány támadt rá, az intézmény vezetője az eset után elmondta, hogy minden nagyon hirtelen történt. A pedagógusok kint voltak az udvaron, de a kisfiút így sem tudták megvédeni a négy agresszív lányól.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Eltávolították a lépét

Az aljas támadás miatt Adriánon életmentő műtétet hajtottak végre, amely során még a lépét is eltávolították. A gyermek jelenleg is a  nyíregyházi kórházban lábadozik. „Jobban érzem magam, már esténként sincs szükségem semmilyen fájdalomcsillapítóra. Ugyan a műtét miatt még vannak fájdalmaim, de már lábra is tudok állni” – mondta a Blikknek Adrián.

Rosszat álmodik

„Sajnos álmomban elő szoktak jönni a rossz emlékek, ilyenkor újraélem a támadást. De minden rendben lesz velem, hiszem, hogy meg fogok gyógyulni és visszatérhetek a focipályára. Olyan akarok lenni, mint régen!”

Iskolát váltanak

A bántalmazott kisfiú arról is beszélt, hogy a támadó lányokra haragszik, de mivel egy településen élnek, idővel elkerülhetetlen lesz, hogy újra találkozzanak egymással. A fiú szeptembertől új iskolában fog kezdeni, már a húgát és az unokatestvérét is kivették a kemecsei iskolából.

Megszólalt az édesapa

„Egyelőre nem tudjuk, hogy mennyire lesz teljes a felépülése. Nagyon izgulunk és aggódunk amiatt, hogy a focit nem tudja majd olyan intenzitással folytatni, ahogy eddig csinálta. Sokak szerint nagy jövő előtt áll. Még egy gyulladást kezelnek rajta, de utána remélhetőleg haza is térhet” – mondta a lapnak Adrián édesapja.

Nyomoz a rendőrség

Az ügyben az oktatási intézmény belső vizsgálatot indított, a rendőrség pedig életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt indított büntetőeljárást. Az iskola azonban nem árulta el, hogy a négy agresszív lányt elküldték-e az intézményből.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: kemecsei általános iskola