A budapesti alvilág egykor rettegett keresztapja, Tasnádi Péter néhány napja metróra ült és amit az Örs vezér terénél látott és hallott, azon még ő sem tudott túllépni. Egy édesanya arra biztatta a nyolcéves kisfiát, hogy ne adja át a helyét egy várandós hölgynek, és ez még nem volt elég. Az esetről készült videóanyagot a cikkünk alján nézheted meg.

16 év börtön

Tasnádi Péter rendszeresen készít videókat, melyben elmondja a véleményét aktuális eseményekről. Az is előfordult, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea házasságáról is őszintén beszélt. Tasnádi hírhedt alakja a magyar alvilágnak. Különböző vádak, gyanúsítások és ítéletek miatt összesen csaknem 16 évet töltött rácsok mögött. Most 73 éves, börtönévei előtt a Magyar Ökölvívó Szövetség korábbi elnökségi tagja volt, eddig három könyve jelent meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Állt a várandós asszony a metrón

Az egykor rettegett keresztapa nemrég felült a metróra és az Örs vezér terénél – mint mondja – megdöbbentő beszélgetésnek volt tanúja. „Hatalmas tömeg volt a metrón, állt egy terhes anyuka. Akkora hasa volt, hogy azt hittem, ott rögtön megszül” – meséli a történteket friss videójában Tasnádi Péter.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lebeszélte gyermekét a segítségnyújtásról

Az egykori keresztapa elmondása szerint a metrón álló, várandós anyuka közelében ült egy nyolcév körüli kisfiú az édesanyjával. A fiú fel akart állni, hogy átadja a helyét a várandós nőnek, de a srác anyja nem engedte. Azt mondta neki, hogy ne adja át a helyét, mert egész nap iskolában lesz, az pedig fárasztó.

Tasnádi megdöbbent

„Hát én megdöbbentem. Engem a szüleim arra tanítottak, hogy adjam át a helyem az áldott állapotban lévő nőknek, hogy adjam át a helyem az idős embereknek, hogy segítsek fel, vagy leszállni. Ez az anyuka meg lebeszélte a segítségnyújtásról a nyolcéves gyermekét. Ezután figyeltem, hogy oktatja a gyereket” – meséli az egykor rettegett maffiózó.

Ne válaszolj egyenesen a tanárnak!

Tasnádi a videóban így folytatja a sztorit: „Először is, ahogy bemész az iskolába, azonnal menjél el pisilni. Ne állj szóba senkivel. A tízóraidból ne adj senkinek, ha a tanár kérdez tőled valamit arról, hogyan történt az a valami, akkor ne válaszolj rá egyenesen.” – meséli Tasnádi, majd hozzáteszi: „Megdöbbentő volt”

Suttyó, primitív emberek

„Ezek után én már nem is csodálkozom, hogy az internetes platformokon, a közösségi oldalakon milyen suttyó, primitív emberek vannak” – mondja a keresztapa.

Rengeteg drogos van a diszkókban

A metróban történtek után Tasnádi arról beszél még a videóban, hogy pár napja egy barátjával elment egy pesti szórakozóhelyre, egy diszkóba, ahol megdöbbenve látta, milyen sok drogos van, hogy a fiatal lányok bármit megadnak némi kábítószerért. Állítása szerint a diszkókba járók 90 százaléka drogozik.

Botrányos és tragikus

Tasnádi azt is elmondta, hogy azon a szórakozóhelyen a bedrogozott lányok, ott helyben, mindenki előtt kényeztetik azokat a férfiakat, akiktől kábítószert kaptak. „Botrányos és tragikus, ez ellen tenni kellene valamit” – fakadt ki az egykor rettegett keresztapa. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt van Tasnádi Péter friss videója

Ezek is érdekelni fognak!

Kiemelt kép: Tasnádi Péter – Kékvillogó.hu-montázs