Kedden éjszaka előbb inzultálta, majd rátámadt egy 56 éves asszonyra a kaposvári férfi, másnap őrizetbe vették a nyomozók.

Augusztus 4-én, kedden éjszaka Kaposvár belvárosában egy akkor még ismeretlen férfi szólította le egy 56 éves nőt – adta hírül az esetet police.hu.

Az, hogy azonnal rabolni akart a “férfi” vagy csak a hölggyel szeretet volna megismerkedni nem tudható, mindesetre egyéni módját választotta az udvarlásnak.

Először szexuális tartalmú, szeméremsértő megjegyzéseket tett a nőre, amit a hölgy természetesen visszautasított. Ez valószínű elég is lehetett a 25 éves B. Richárdnak, aki sértve érezte férfiasságát és gondolta elégtételt vesz a nála kétszer idősebb nőn.

A szóváltás után magára hagyta a hölgyet, de egy utcányival arrébb újra megjelent, és “bátor módon” hátulról a falhoz lökte őt, majd erőszakkal próbálta meg elvenni tőle a táskáját. A férfiasság netovábbjának nem sikerült a zsákmányát megszereznie, ezért elfutott a helyszínről.

A nyomozók nő vallomása és a városi kamerarendszer segítségével beazonosították a B. Richárdot és pár órán belül elfogták a férfit.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: police.hu