Elgázolt a vonat egy embert Ferihegynél. Sokat késnek a vonatok a szegedi és a nyíregyházi vonalon. Néhány nappal ezelőtt egy anya és 14 éves fia sétált a síneken, mindkettőjüket halálra gázolta a vonat.

Gázolt a vonat

A Nyugati pályaudvarról Záhonyba 17:20-kor elindult Nyírség InterCity (IC 626) elgázolt egy embert Ferihegy megállóhely közelében. A helyszínelés ideje alatt, várhatóan késő éjszakáig, csak egy vágányon haladhatnak a vonatok Pestszentlőrinc és Vecsés között. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket. 

Hosszabb menetidő

Emiatt a vasárnap esti, éjszakai vonatok menetideje 20-40, esetenként 40-60 perccel megnövekedhet a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon. Kimaradó vagy rövidebb útvonalon közlekedő vonatokra is számítani lehet. A Budapest és Szolnok között utazóknak javasoljuk, hogy a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon közlekedő vonatokat válasszák.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Forgalmi változások

A szegedi Napfény InterCityk csak Monorig közlekednek és onnan fordulnak vissza Kecskemét, Szeged felé. A Keleti pályaudvarról – Miskolcon, Debrecenen át – a Nyugati pályaudvarra tartó, Szolnokról 18:21-kor továbbinduló Tokaj InterCity (IC 566) Szolnoktól kerülő útvonalon, Újszász felé közlekedik. A Nyugati pályaudvarig nem érinti Cegléd, Ferihegy, Kőbánya-Kispest és Zugló állomást. Nem közlekedik a Nyugati pályaudvarról 18:05-kor Monorra induló S50-es vonat (2718)

Nyíregyházi IC

A Nyugati pályaudvarról Nyíregyházára 18:25-kor induló Cívis InterRégió (6108) Monorig S50-es vonatként (2728) közlekedik. A Nyugatiból 18:35-kor indul.

Z50

A Ceglédről a Nyugati pályaudvarra 17:48-kor induló Z50-es vonat (2843) Monortól S50-es vonatként (2721) közlekedik. A balesetben érintett IC utasait a Katasztrófavédelem munkatársai segítségével leszállítják és bekísérik Ferihegy megállóhelyre.

Tragédia Debrecenben

Pár nappal ezelőtt egy 50 éves nőt és 14 éves fiát gázolta halálra a vonat Debrecennél. A nő szándékosan sétált a síneken, és rántotta magával gyermekét a halálba. A hírek szerint az asszony egyedül nevelte fiát. A mozdonyvezető hiába vészfékezett, a gázolást már nem tudta elkerülni.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket. 

Kiemelt kép: illusztráció