Vádat emeltek a Kaposvári Járási Ügyészség egy 34 éves férfi ellen, aki egy veszekedés után egyszerűen fogta magát és először fellökte élettársát autójával majd gyorsan elhajtott onnan.

Az ügyészség közleményében olvasható, hogy a vádlott 2020 márciusában együtt italozott élettársával egy szórakozóhelyen. Ekkor hirtelen összevesztek és a férfi csapot-papot otthagyva kiviharzott a helyiségből és beült az autójába. A szintén ittas nő ekkor elállta a párja útját, hogy ne vezethessen ittasan.

A vádlott erre gázadással és fékezéssel ijesztgette párját, ám egyszer elvétette a távolságot és fellökte az asszonyt, aki a murvás földre esett. A részeg férfi azonnal elhajtott a helyszínről, ám nem sokáig jutott.

Pár utcával arrébb egy rendőr állította meg a gázolót, gyorsan kidrült, hogy alkohol van a szervezetében. A Kaposvári Járásbíróság 1 év 6 hónap börtön fokozatú – 2 évre felfüggesztett – szabadságvesztésre ítélte és 2 év 6 hónapra eltiltotta a vezetéstől – számolt be róla a Bors az Ügyészség információi alapján.

Kiemelt kép: Illusztráció