A rendőrök elfogtak egy férfit, aki évek óta bujkált a hatóságok elől, mert nem kezdte meg börtönbüntetését, amit halált okozó bódult járművezetés elkövetése miatt rendeltek el. Ellene több elfogatóparancs is érvényben volt.

2016-ban történt a baleset

A megalapozott gyanú szerint a 41 éves elkövető 2016. november 25-én éjszaka kábítószer fogyasztás után ült autóba két ismerősével. Szegvár külterületén a jármű az úttestről lesodródott és fának csapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A baleset helyszíne:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az egyik utas meghalt

A baleset következtében az egyik utasa életét vesztette. A bíróság a gyanúsítottat 2020. júliusában elítélte és elfogatóparancsot adott ki ellene, mivel a férfi a jogerős szabadságvesztését nem kezdte meg, az igazságszolgáltatás elől elrejtőzött, számolt be róla közleményében a rendőrség.

FRISS!

Megtalálták a rejtőzködő férfit

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya és a Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozói az elvégzett adatgyűjtések eredményeként a bujkáló férfi tartózkodási helyét megállapították.

Elfogták

A detektívek a Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival együttműködve 2022. május 5-én kora délután elfogták, majd előállították a terheltet.

Az elfogás:

Börtönbe vitték

Az elítélt csanyteleki férfit a rendőrök átszállították a Szegedi Fegyház és Börtönbe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép: police.hu