Két személygépkocsi ütközött egymásnak Csepelen, a Szent István út és a Tiborc utca kereszteződésében. Az egyik autó a csattanást követően felhajtott a járdára és nekiment egy villanyoszlopnak. Mindkét sofőrt kórházba vitték. Cikkünk végén mutatjuk a helyszínen készült fotókat.

Astra és Golf találkozott

Csütörtök délután Csepelen, a Szent István úton egy Volkswagen Golf haladt a Csepel Plaza felől a Hollandi út irányába. A Tiborc utcánál egy Opel Astra sofőrje úgy gondolta, még ki tud kanyarodni balra a Szent István útra, csakhogy a Golf éppen ekkor ért oda. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Villanyoszlopnak csapódott

A Volkswagent vezető hölgy elrántotta balra a kormányt balra, de a két autó így is egymásnak ütközött, csak a Golf a hirtelen kormánymozdulat miatt még a bal oldali járdára is felhajtott, majd az ott álló fém villanyoszlopnak csapódott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kórházba vitték a sofőröket

Az autókban csak a sofőrök utaztak, a mentőszolgálat szakemberei az Opelt vezető férfit és a Golfot kormányzó nőt is megvizsgálták, majd könnyű sérüléssel, további vizsgálatok céljából kórházba szállították őket.

Terelve közlekedett a busz

A baleset miatt a 148-as autóbusz Csepel, Soroksári rév felé nagyjából egy órán keresztül terelve közlekedett, nem érintette a Csepeli Mátyás utca, a Martinász utca, a Borz út, a Pinty utca, a Szarka utca, a Repkény út, a Királyerdei Művelődési Ház, a Denevér utca, a Sólyom utca, a Sáska utca, Csepel, Hollandi út és a Cseh Mihály utca megállót.

Horror-gázolás az M0-son

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy csak egy palack vizet akart venni, ezért szállt le a buszról az a 92 éves férfi, akit vasárnap este halálra gázoltak az M0-son. A román áldozatot először egy kisbusz gázolta el, majd több tucat kocsi is áthajtott rajta. Az áldozat lánya és unokája Spanyolországban él, tőlük indult haza szombaton a férfi.

Nem voltak egészségügyi problémái

Az idős férfi nem ivott, semmilyen egészségügyi problémája nem volt. A jogosítványát éppen most, 92 évesen hosszabbították meg, Romániában saját autója is volt. A család a nagypapát szülővárosában a romániai tengerparti Constanzában szeretné eltemetni, de még nem tudják, hogy mikor és hogyan lehet hazaszállítani szerettüket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK