Gyerekek találtak rá egy fiatal nő holttestére Aszódon néhány nappal ezelőtt. A nyomozás során kiderült, hogy a nőt a halála előtt bántalmazták. A rendőrség azóta már el is fogta a bűncselekmény gyanúsítottjait. A feltételezett elkövetők elfogásáról készült videót cikkünk végén tudod megnézni.

Gyerekek találtak rá

Április 28-án kora este egy férfi bejelentést tett a rendőrségen: a lánya a barátnőjével játszott, amikor egy aszódi társasház közelében, egy bokros területen holttestet találtak. A kiérkező rendőrök azonosították az elhunytat, egy 34 éves piliscsévi nőt.

Több sérülése volt

A soron kívüli boncolás során kiderült, hogy a nőnek sérült a koponyája, a veséje, és több felületi sérülés volt a testén – írta a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ismerőse fogadta be

Az áldozat a Komárom-Esztergom megyei Piliscséven lakott egy ismerősénél, aki befogadta őt. Egy hónap múlva azonban egy ismeretlen személy elment a nőért, és magával vitte. A gyanú szerint a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Pátrohán élő 57 éves H. Béla és 54 éves neje gyakorlatilag rabszolgaként dolgoztatta a nőt az elmúlt hónapokban.

Súlyosan bántalmazták

A rendőrség eddigi információi szerint a házaspár fia és annak párja is tudott a történtekről, azonban nem nyújtottak segítséget a nőnek. A szabolcsi család nemcsak ingyen dolgoztatta és fogva tartotta a nőt, hanem a családfő súlyosan bántalmazta is őt.

Rosszul lett a nő

A nő április 28-án este rosszul lett, autóba ültették, és Pest megyébe utaztatták, majd kitették az aszódi társasház előtt, és sorsára hagyták. A rendőrök szakértők bevonásával vizsgálják, hogy pontosan mikor vesztette életét a nő. A halált okozó testi sértéssel, valamint kényszermunkával megvalósított emberkereskedelem bűntettével gyanúsított párt őrizetbe vették.

A fiukat is gyanúsított lett

Egyikük sem tett vallomást, letartóztatásukról később dönt a bíróság. Fiukat és annak párját halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntettével gyanúsították meg. Mindketten beismerő vallomást tettek, és szabadlábon védekeznek.

A feltételezett elkövetők elfogása

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból