Kábítószer-kereskedelem miatt fogtak el két két gyürei férfit a szabolcsi rendőrök. A TEK segítségét is kérték, mert fegyvert gyanítottak az apánál és fiánál.

Fegyverre gyanakodtak

Az apa és fia elfogásához azért kérték a Terrorelhárítási Központ munkatársait mert a nyomázs során arra jutottak a szabolcsi rendőrök, hogy fegyver lehet a párosnál. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Két helyen

A TEK munkatársai a 49 éves apát és a 29 éves fiát elkapták. Az előbbit az M3-as autópálya nagykállói lehajtójánál, míg a fiatalabbat a gyürei lakóhelyén vették őrizetbe.

Zöld póló, kék naci

A tanúk is rájuk vallottak

Az apa személygépkocsijában a szabolcsi nyomozók 54,7 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak és foglaltak le. A büntetőeljárásban kihallgatott tanúk elmondták, hogy rendszeresen vásároltak kábítószert mindkét férfitól.

Felszerelést is

A nyomozók a gyanúsítottaktól a kábítószer gyanúját keltő anyagon kívül digitális mérleget, mobiltelefonokat, ékszereket és zálogjegyeket, egy Audi A6 típusú személygépkocsit, és közel félmillió forint összegű készpénzt foglaltak le.

A cucc

Kiskunhalason is jó volt a fogás

A kiskunhalasi nyomozók június 29-én hajnalban elfogtak egy 30 éves kiskunmajsai férfit, aki a gyanú szerint az elmúlt 2-3 évben a környéken lakóknak rendszeresen adott el kábítószernek minősülő anyagot.

Eldugva

A gyanúsított lakását a rendőrök tüzetesen átkutatták, drognak látszó anyagot, simítózáras tasakokat és digitális mérleg foglaltak le, valamint előkerült közel 70 millió forintnyi készpénz is.

Ez még nem minden

A pénz egy része egy része a spájzban, egy lábasban volt eldugva , de találtak drága órákat, ékszerek is. Eezeket mind lefoglalták. 

Címlapkép: a rendőrség felvétele.