Egy ételfutár haladt furgonjával Angyalföldön, a Tahi utcán a Béke utca felől. A Reitter Ferenc utcához érve valószínűleg nem figyelt eléggé vagy csak balra nézett, de mivel onnét senki sem érkezett, gázt adott és az Elsőbbségadás kötelező táblát figyelmen kívül hagyva áthajtott a kereszteződésen.

Nagy csattanás

Sajnos éppen ekkor ért oda egy Volkswagen Polo a Szegedi út irányából, amely kifelé tartott. A két jármű nagy csattanással összeütközött, majd egymás mellé sodródva felhajtottak a Rákos-patak partjára. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sokan dolgoztak a mentésen

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Patakba fúródott

Csak a Polo sofőrje tudott megállni odafent, az Opel furgon leszánkázott a partfalon és orral a patakba fúródott.

Elmerült a furgon orra

Nem kapcsolta be a biztonsági övet

Mindkét járművet középkorú férfi vezette és bár a furgon sofőrje a háta mögött kapcsolta be az övét, valószínűleg sikerült magát megtámasztania a kormányon vagy a műszerfalon, mielőtt a patakba zuhant volna, így ki tudott mászni a roncsból sérülések nélkül, mint ahogyan a Volkswagen vezetője sem sérült meg.

Ez a két autó ütközött

Kirobbant a légzsák

Az Opel éppen az ajtóba épített érzékelőnél találta el a Polot, így az oldallégzsák is azonnal kinyílt. A karambol helyszínére a fővárosi hivatásos tűzoltók is vonultak, a Volkswagent áramtalanították.

Óriásdaru a helyszínen

A furgont viszont nem tudták a helyzete miatt áramtalanítani, kiemeléséhez a háromból az egyik tűzoltódarut is riasztották. Végül a Faun daru csörlő és drótkötél segítségével húzta ki az Opelt a patakból, miután a VW Polot kézi erővel néhány méterrel jobbra mozgatták a füvön, hogy ne legyen útban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Csak a Faun daru tudott segíteni

Fotók: Kékvillogó.hu/G.K.