Egy többgyermekes negyven éves férfi végzett a párjával, majd magával Szamosújlakon. A  férfi féltékenységből gyilkolta meg az élettársát.A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a férfi egy családi veszekedés közben nyakon szúrta élettársát, aki életét vesztette. Ezután pedig a férfi magával is végzett.

Kettős öngyilkosságnak vélték

Először kettős öngyilkosság gyanújával riasztották a rendőröket és a mentőket, mivel a család középső gyermeke, a 15 éves kislány kétségbeesve szaladt át a szomszédhoz: anya a földön fekszik véresen, apa meg a hátsó kamrában.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A gyerekek találtak rá

A gyerekek aludtak, amikor a tragédia történhetett. Gyakorlatilag, amikor felkeltek, akkor vették észre, hogy az édesanyjuk, Mária hason, vérben fagyva fekszik a földön. Kis kutatás után az édesapjuk élettelen testére is rátaláltak. Ő az előzetes adatok szerint önkezével vetett véget az életének.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Három gyermekük volt

A közmunkásként dolgozó párnak, három gyermeke volt. A legnagyobb lányuk épp a múlt héten költözött el a párjával, mert gyermeket várt. Így a 12 éves kisfiú és a 15 éves lány maradt a szüleivel.

Megszólalt a polgármester

Bégány Róbert, a 400 lelkes község polgármestere szerint az egész település érthetetlenül áll a családi tragédia előtt. Elmondása szerint a család néhány évvel ezelőtt költözött Szamosújlakra és szépen beilleszkedtek a közösségbe.

Első unokájukat várták

„Elfogadták őket a helyiek, törekvő, igyekvő családként mindent megtettek, hogy jó körülményeket teremtsenek a két kiskorú gyermeküknek. Van egy nagykorú gyermekük is, és éppen most várták nagy szeretettel az első unokájukat. Felfoghatatlan, ami történt” – nyilatkozta a polgármester a szon.hu-nak. 

Befogadták őket

„Ha tízszer találkoztunk, akkor tízszer köszönt nekem a Géza” – mondta a helyi boltos. Illemtudóak voltak, dolgoztak, hamar befogadta őket a kis település – írja a frissmedia.hu.

Féltékeny volt feleségére

Nem igazán voltak hangos veszekedések, botrányok. Bár a helyiek szerint Géza nagyon féltékeny volt a párjára. Az, hogy mi történt azon a tragikus éjszakán, valószínűleg a házaspár halálával együtt az örök homályba vész.

A nagymama gondoskodik a gyerekekről

A gyerekekről a nagymamájuk gondoskodik, aki a tragédia másnapján, egy önkormányzati busszal érkezett a helyszínre. A tragédia körülményeit a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr- főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció