Magyarországon és Romániában is kereste a családja V. Istvánt, az az érsemjéni férfit, aki még tavaly decemberben tűnt el. A 45 éves férfi holttestét a napokban találták meg, Érmihályfalva közelében egy mezőn.

A napokban került elő

A Blikk azt írja a férfi az érgázosi út mellett került elő, a földből, feltehetően megölték majd pedig elásták. A portál azt írja, hogy István zenészként dolgozott, az eltűnését követően a család nagy erőkkel kereste, a közösségi oldalon is több felhívást tettek közzé, hazai, eltűnteket kereső csoportokban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezzel a fotóval keresték a közösségi oldalakon:

Fotó: Facebook

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A feleség jelentette az eltűnését

A férfi eltűnését a férfi felesége a rendőrségen is bejelentette, azonban most döbbenetes fordulatot vett az ügy, ugyanis úgy tűnik éppen a feleség volt az, aki kioltotta István életét.

Szeretőjével tervelte ki

A romániai, Bihar megyei ügyészség közlésének tanúsága szerint ugyanis a feleség és annak szeretője, – aki egyébként a férfi közeli rokona, unokatestvére volt – közösen tervelhették ki István meggyilkolását. A végrehajtást pedig egy bűnözőre bízták, számolt be róla a Főtér.ro. A két nő tehát, akik intim kapcsolatot ápoltak egymással, közösen dönthettek úgy, megszabadulnak Istvántól.

Felbéreltek valakit

A nyomozás eddigi adatai szerint a feleség 40 ezer lejt – körülbelül 3 millió forintot – fizetett egy már többször elítélt érmihályfalvi bűnözőnek azért, hogy férjét csalja el egy erdőbe, ölje meg és ássa el.

FRISS!

A feleség vallomása

A holttesten, ami csak a napokban került elő szúrás, valamint ütésnyomokat is találtak. A feleség a kihallgatása során többször is belekeveredett a vallomásába, végül pedig azt mondta, önvédelemből meglökte a férjét, aki elesett, beverte a fejét, ő pedig ezt követően dobta a Körösbe a testét.

A szerető tört meg

A férfit napokig keresték búvárokkal, mint kiderült feleslegesen. Végül István unokatestvére vallotta be, megölték a férfit, a testét pedig elásták. A gyilkosságra felbérelt férfit, a feleséget és annak leszbikus szeretőjét letartóztatták, akár életük végéig börtönben maradhatnak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció