Meghalt egy férfi Dunavarsányban, miután egy rakodás alatt álló sóderszállító rágurult. Az áldozat a jármű vezetője volt.

Halálos baleset Dunavarsányban

Halálos baleset történt szerda reggel a dunavarsányi kavicsbányánál – tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt a sofőr

Egy rakodás alatt lévő sóderszállító – még tisztázatlan körülmények között – rágurult a vezetőjére. A férfi a helyszínen életét vesztette – közölték.

Baleset Solymáron

Súlyos baleset történt 2021 szeptemberében a Pest megyei Solymáron. Ismeretlen okból felborult egy traktor. A szerencsétlen balesetben a gépjármű alá szorult a vezetője és a helyszínen életét vesztette.

Felborult egy traktor

Tetejére borult egy traktor Győrújbarát térségében szintén tavaly augusztus végén. Az első hírek arról szóltak, hogy egy ember a vezetőfülkébe szorult és a balesethez a győri hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést.

Beszorult a sofőr

A helyszínre több rendőr és tűzoltó is érkezett. A baleset után nemsokkal kiderült, hogy a traktor vezetője a vezetőfülke alá szorult és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Szüret közben történt a tragédia

A tragédia a szüret kezdetén történt. A szőlőben dolgozó munkások döbbenten álltak a szerencsétlenség előtt. Azt mondták, a legjobb munkatársukat veszítették el.

Egy 26 éves férfi hunyt el

A traktort egy 26 éves férfi vezette, ő halt meg a helyszínen.  A haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálták.

Munkahelyi balesetek

A mezőgazdaság,  építőipar és halászat ágazatban változó a munkabalesetek aránya. Három éve 620 balesetet regisztráltak ebben a szektorban, közülük 11 lett halálos. Győr-Moson-Sopron Megyében az utóbbi években nem történt a mostanihoz hasonló halálos kimenetelű munkabaleset. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció