A Győri Törvényszéken folytatódott tovább É.Imre, a két villanyszerelő meggyilkolásával vádolt férfi tárgyalása, ami meglepő fordulatokat tartogatott.

Korábban rosszul lett

Mint ismert É. Imre hosszú ideje házi őrizetben volt már, az előző két tárgyaláson pedig állítólag rosszul lett, így mentőt hívott magának, ám mostanra úgy néz ki a Törvényszék megelégelte a huzavonát és elrendelték a férfi letartóztatását. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rendszeresen elmászkált otthonról

Ennek egyfelől az volt az oka, hogy kiderült, a férfi rendszeresen eljárkált otthonról. Elsősorban azonban annak kívánta a bíróság ezzel elejét venni, hogy a két emberöléssel vádolt férfi ismét rosszullétet jelentve oldjon kereket a tanúk meghallgatása elől, írja a Telex.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt állítja É. Imre

Persze É. Imre állította, hogy sosem hagyta el a kijelölt zónát, szerinte csak a szomszédja rosszindulatú. „Bíró úr, ez nem igaz, a nyomkövetőm már ezerszer bejelzett, most is pirosan világít. Én soha nem hagytam el a kijelölt zónát. A szomszédom rosszindulatú, nagyon rossz vele a viszonyom” – mondta a férfi a bíróságon.

Kapcsolódó:

A bíró döntése

A bíró szerint É. Imrét meg kell abban akadályozni, hogy hátráltassa az eljárást, s mint mondja az biztos, hogy a büntetésvégrehajtási intézetben folyamatos kíséret és orvosi felügyelet is várja.

A teremőrök is látták, hogy rosszul van

A vádlott egyébként azt mondta, hogy a korábbi alkalmakkor valóban rosszul volt, 180-as vérnyomással és 20-as vércukorral ült a parkban. Ügyvédje is emellett érvelt, mint mondta, a temerőrök is látták a védencén, hogy izzad, valamint korábban is voltak rosszulétei.

Fellebbeztek

Kirendelt védőjével persze É. Imre fellebbezett a végzés ellen, a másik áldozat Mácsik Zoltán családjának jogi képviselője, dr. Lichy József azonban azt mondta, a bíró jó döntést hozott, ami igazodik a bűncselekmény súlyához, erről már a Blikk számolt be.

Az ügy háttere

Mint ismert, É. Imrét egész pontoan azzal vádolják, hogy megölt két villanyszerelőt, Mácsik Zoltánt, valamint Orlik Vilmost. Az áldozatok holtteste máig nem került elő, a férfi pedig azóta is tagadja, hogy bármi köze lenne a két férfi halálához. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: É. Imre – Forrás: RTL Klub