Amint arról a Kékvillogó is beszámolt holtan találták azt a 45 éves férfit, V. Istvánt, aki még decemberben tűnt el. Mint megírtuk a férfi eltűnését a felesége jelentette a rendőrségen, ám mostanra kiderült, ő az aki végeztethetett Istvánnal. A 45 éves férfi holttestét a napokban találták meg, Érmihályfalva közelében egy mezőn.

A napokban került elő

Amint azt portálunk is megírta a férfi az érgázosi út mellett került elő, a földből, feltehetően megölték majd pedig elásták. István zenészként dolgozott, az eltűnését követően a család nagy erőkkel kereste, a közösségi oldalon is több felhívást tettek közzé, hazai, eltűnteket kereső csoportokban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezzel a fotóval keresték a közösségi oldalakon:

Fotó: Facebook

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A feleség jelentette az eltűnését

A férfi eltűnését a férfi felesége a rendőrségen is bejelentette, azonban mostanra kiderült, éppen ő az, aki valószínűleg megölette a férjét.

Kapcsolódó:

Szeretőjével tervelte ki

A romániai, Bihar megyei ügyészség közlésének tanúsága szerint ugyanis a feleség és annak szeretője, – aki egyébként a férfi közeli rokona, unokatestvére volt – közösen tervelhették ki István meggyilkolását. A végrehajtást pedig egy bűnözőre bízták, számolt be róla a Főtér.ro. A két nő tehát, akik intim kapcsolatot ápoltak egymással, közösen dönthettek úgy, megszabadulnak Istvántól.

Felbéreltek valakit

A nyomozás eddigi adatai szerint a feleség 40 ezer lejt – körülbelül 3 millió forintot – fizetett egy már többször elítélt érmihályfalvi bűnözőnek azért, hogy férjét csalja el egy erdőbe, ölje meg és ássa el.

A feleség vallomása

A holttesten, ami csak a napokban került elő szúrás, valamint ütésnyomokat is találtak. A feleség a kihallgatása során többször is belekeveredett a vallomásába, végül pedig azt mondta, önvédelemből meglökte a férjét, aki elesett, beverte a fejét, ő pedig ezt követően dobta a Körösbe a testét.

A szerető tört meg

A férfit napokig keresték búvárokkal, mint kiderült feleslegesen. Végül István unokatestvére vallotta be, megölték a férfit, a testét pedig elásták. A gyilkosságra felbérelt férfit, a feleséget és annak leszbikus szeretőjét letartóztatták, akár életük végéig börtönben maradhatnak. 

Megszólalt az áldozat testvére

„Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy egyesek ilyen borzalomra képesek. A testvéremnél jobb ember a világon nem volt. Mindenkin csak segített, hatalmas lelke volt. Mulatós zenészként dolgozott, imádta a jókedvet, a vidámságot. Aztán egyszer csak december közepén minden előjel nélkül eltűnt. Kerestük Romániában és Magyarországon is, mindhiába. Rengeteg ember kelt a segítségünkre, mégsem volt semmi eredmény. Groteszk módon Anna és Tünde is nagy erőkkel belevetette magát a kutatásba, azt állították, hogy ők alaposan átnézték azt a részt, ahonnan végül előkerült a testvérem holtteste. Még arra is képesek voltak, hogy anyukámnak István telefonjáról egy üzenetet küldjenek, hogy minden rendben vagy vele, nemsokára hazajön.” – idézte Ilona szavait a Blikk.

Baltával többször fejbe verték

„Most már tudom a teljes igazságot a testvérem halálával kapcsolatban. A bérgyilkos és Anna egy erdős részre csalták Istvánt, majd ott baltával többször fejbe verték. Még ez sem volt nekik elég, legalább tízszer egy késsel is megszurkálták. Holttestét autóba tették és egy homokbánya melletti mezőn ülő helyzetben eltemették. Itt találtak rá végül a rendőrök. Ez az egész egy borzalom, én csak annyit kívánok, hogy mind a hárman ugyanazt érezzék, amit a testvérem a halála előtt. Remélem István arca egy életen át kísérteni fogja őket” – mondta a portálnak a megtört asszony testvére meggyilkolásával kapcsolatosan. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!