Amint arról a Kékvillogó is beszámolt egy fiatal férfi a helyszínen életét vesztette abban a balesetben amely Zagyvaszántó közelében történt. Az autója a feje tetején állt meg, később kiderül, a 22 éves Tomi Gáspár Győzike egyik ismerősének a fia volt.

Gyászba borult Salgótarján

A 22 éves férfi fiatal kora ellenére sikert sikerre halmozott a családi vállalkozásukban, szeretett bulizni a barátaival, a rokonait is támogatta, amiben csak tudta. A halála sok mindenkit megrázott, egész Salgótarján gyászba borult, köztük Győzike is, aki jól ismerte a fiatalembert, számolt be róla a Blikk.

Győzike is gyászolja

Győzike a közösségi oldalán is megemlékezett Tomiról, a következőket írta: “Szomorú szombat ez a mai nap. Szomorú, mert a kedves barátaink elvesztették egyetlen gyermeküket! Apaként felgondolni, átérezni sem tudom, hogy ezt a súlyos tragédiát hogyan lehet feldolgozni. 22!!! Sajnos Neked csak ennyi adatott Tomika! A mennyek országa lett az új otthonod, az angyalok vigyáznak Rád! Istenem! Ez felfoghatatlan!” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kapcsolódó:

A helyszínen meghalt

Amint azt portálunk is megírta a fiatal fiú olyan súlyosan megsérült a baleset következtében, hogy már kórházba sem tudták vinni, a helyszínen meghalt. Az autót ő maga vezette, utasa nem volt, a baleset körülményeit a Hatvani Rendőrkapitányság vizsgálja. Győzikén kívül a fiatal fiút rengetegen gyászolják, egy másik ismerőre a közösségi oldalon azt írta:

Ezt mondta az egyik barátja

“Minden emberben volt már rossz érzés. Bennem az volt kora reggel óta, de be tudtam ennek az esős időnek és annak, hogy fáradt vagyok. Sajnos nem az volt, bárcsak az lett volna! Közvetlen a baleset után azonnal írtam neked, hogy remélem nem Te voltál, de ha mégis, ugye nincs semmi bajod, nyugtass meg. Sajnos az üzenetemre nem érkezett válasz majd kis idő múlva jöttek a telefonok mindenki hívta a közös ismerősöket, barátokat és mindenkit sokkolt a hír, hogy mi történt” 

A családi vállalkozásban dolgozott

A Blikk információi szerint Tomi gyerekkora óta a család fém-, érc-nagykereskedelemmel foglalkozó vállalkozásában dolgozott, Mátraverebélyről származott, s már a húszas évei elején egyik sikert halmozta a másikra. A Blikknek egy másik barát azt mondta: Tomi a sikerek ellenére sem szállt el soha, a pénzzel sosem kérkedett.

Tisztességes fiú volt

“Tisztességes fiú volt. Már gyermekkorától kezdve dolgozott az édesapjával együtt a család nagymenő vállalkozásában. Nem volt elkényeztetve, tele volt tervekkel, ambíciókkal. Sohasem vágott fel a sikereivel, de mint minden fiatal, szeretett szórakozni. Azt is felelősségteljesen. Bokszolt, a sport területén is olyan elkötelezett volt, mint a munkájában. Ő tudott élni. Igazán élni. Még nem fogtam fel, hogy többé nem fog felhívni, nem ülünk be egy italra, nem beszélgetünk át estéket. Nagyon szerény gyerek volt, akinek mindenkihez volt egy-két kedves szava” – mesélte a lapnak a megtört barát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu