Döbbenetes történetről számolt be közösségi oldalon az Országos Mentőszolgálat: a poszt tanúsága szerint az egységek gigászi küzdelmet folytattak egy kétéves kislány életért Hajdú-Bihar megyében.

Megrázta az áram

A bejegyzésből kiderül, hogy az OMSZ Ügyeleti Szolgálatára rohantak be a szülők tegnap azzal a kétéves gyermekkel, akit otthon megrázott az áram, mert belenyúlt a konnektorba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem élt

“Szolgálatban lévő szakorvos bajtársunk és kiváló mentőtechnikusa rögtön megvizsgálta a gyermeket, aki már nem élt. Újraélesztésbe kezdtek, miközben azonnal a Debreceni Mentésirányítás segítségét kérték, akik hatalmas erőket mozgósítottak.” – írják.

Perceken belül a helyszínre értek

A mentőegységek, köztük a gyermek-mentőorvosi kocsi is perceken belül helyszínre értek és együtt küzdöttek tovább a kislány életéért.

Sikerült újra éleszteni a kislány

Az elszánt és kitartó életmentés végül sikerre vezetett és a kis Csengét stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink! “Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk.” – zárul a poszt.

Ez is érdekelhet:

Itt a teljes bejegyzés:

❗️GIGÁSZI KÜZDELEM EGY KISLÁNY ÉLETÉÉRT HAJDÚ-BIHAR MEGYÉBEN❗️ Az OMSZ Ügyeleti Szolgálatára rohantak be a szülők tegnap…

Posted by Országos Mentőszolgálat on Thursday, May 12, 2022

Rengetegen gratulálnak

A poszt alatt számos komment jelent meg néhány perc leforgása alatt, mindenki egytől egyik a mentősöket méltatta és gratuáltak nekik a sikeres életmentéshez, a kislánynak pedig jó egészséget kívánnak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció