A fővárosi rendőrök megmentették egy 33 éves férfi életét, akit nem engedtek a mélybe ugrani.

Le akart ugrani

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőreit 2022. június 11-én 12 óra 15 perc körül a 10. kerületi Sibrik Miklós úti felüljáróhoz riasztották, mivel onnan egy ember készült leugrani. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Jöttek a rendőrök

Perceken belül a helyszínre ért két járőrpáros, akik megragadták a férfi kezeit és visszahúzták a korlát biztonságos oldalára.

FIGYELEM! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kórházba vitték

Az egyenruhások a 33 éves férfit biztonságba helyezték, majd mentőt hívtak hozzá, akik kórházba vitték, számolt be róla közleményében a rendőrség szombat este.

Pár napja egy csepeli lakás erkélyéről akart leugrani egy 23 éves lány

Ahogyan azt a Kékvillogó is megírta a fővárosi rendőrök visszahúztak a lakásba egy 23 éves lányt, aki az erkélyről akart kiugrani, az eset még június elején történt.

Ugrani készült

Mint arról portálunk beszámolt rendőrök kiérkezésekor egy 23 éves budapesti lány éppen ugrani készült a második emeletről, ám az egyenruhások visszahúzták őt a lakásba. A két körzeti megbízott biztonságba helyezte a fiatal lányt, majd a mentők kórházba vitték.

Pár hete egy 16 éves fiú ugrott ki egy újpesti lakás erkélyéről

Ahogyan azt a Kékvillogó is megírta, egy 7. emeleti erkélyről a mélybe ugrott egy 16 éves fiú néhány héttel ezelőtt Budapesten.

Egy lakó végignézte az esetet

Mint megírtuk az egyik szomszédos épület hatodik emeletén élő nő közvetlen közelről, a saját erkélyükről nézte végig a szörnyű tragédiát. „A fiú egyszer csak váratlanul leugrott, mintha egy medencébe rugaszkodott volna el. Az édesanyjával lehettek otthon, a lakásból egyértelműen veszekedés zajai szűrődtek ki előtte. Új lakónak számítanak, nagyjából két hónapja költözhettek ide. A fiú anyukája azonnal leszaladt az utcára, és szegény a sokktól össze is esett” – mesélte a tragédia után megrendülve a szemtanú.

A szülők levele

A szülők a tragédiát követően az RTL klubnak küldtek egy levelet, amelyben cáfolják a sajtóértesüléseket, miszerint veszekedés előzte volna meg a vasárnapi halálesetet. A levélben arra kérik az elhunyt tinédzser iskolatársait, hogy ne titkolják gondjaikat a szüleik előtt, mert „mindig mindenen lehet segíteni, amíg életben vagytok”

Nem értik fiuk tettét

„A kisfiunk által egy másodperc alatt meghozott hibás döntés előtt mi is értetlenül állunk” – írták a 16 éves fiút gyászoló szülők. A szülők május 24-ei keltezéssel levelet írtak szeretteiknek, ismerőseiknek, a fiú iskolatársainak és a szülőknek, amiből kiderül, hogy ők egyértelműen öngyilkosságnak tartják a történteket, annak lehetséges okával azonban nincsenek tisztában.

Soha nem veszekedtek

A lakásban az események idején csak a fiú és édesanyja tartózkodott, az apa később ért haza. A veszekedéses verziót azonban cáfolják a szülők, szerintük soha nem veszekedtek a fiúval, mert sosem adott rá okot. A levél utolsó sorai erőteljesen utalnak arra, hogy az erről szóló sajtóhíreket hamisnak tartják.

Üzentek a szemtanúknak

“Kívánjuk viszont az összes állítólagos szemtanúnak, aki valótlant állít egy ilyen tragédiában, hogy legalább a felét élje át annak, amit a családunk ”– írták levelükben a gyászoló szülők.   

Bement a szobájába

Az egyik szülő azt írja, aznap délután egy öleléssel engedte a szobájába Áront pihenni, hogy később frissen készülhessen a fizika- és olaszdolgozatára. Utána történt a tragédia, aminek a lehetséges okairól a család is csak találgatni tud.

Csodálatos gyerek

“Nem mondhatjuk el neki többé, hogy mi vagyunk a legszerencsésebb szülők, mert nekünk van a legcsodálatosabb gyermekünk. Aki valójában ismert bennünket, azt tudja ezt” – írják levelükben a gyászoló szülők.

Erre hívják fel a figyelmet

„Titeket, Gyerekek pedig arra kérünk, mindent osszatok meg a szüleitekkel, egy felnőttel, legyen az egy rossz jegy, egy szerelmi bánat vagy bármi más, mert mindig mindenen lehet segíteni, amíg életben vagytok” – zárja sorait az Újpesten élő gyászoló család.

Ha segítség kell!

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a Sibrik Miklós úti felüljáró – Forrás: Google Maps