Ha szerencsejátékon töröd a fejed, az első és legfontosabb, amit tudnod érdemes, hogy miként is tudod elkerülni a csalásokat, illetve, hogyan tudod megőrizni a biztonságodat. Ehhez viszont van pár tipp, aminek a betartásával gond nélkül hozzájárulhatsz, hogy még akkor is teljes biztonságban indulhass neki a szerencséd kipróbálásának a legjobb magyar online casino weboldalakon, ha teljesen új játékosként még nem sok fogalmad van erről a világról. Cikkünkben bemutatunk mindent, ami lényeges ezzel kapcsolatban, így könnyen elkerülheted, hogy a saját bőrödön tanuld meg az esetleges ballépéseket.

Az online kaszinók napjainkban

Ahogy haladunk az évekkel, úgy válnak egyre népszerűbbé Magyarországon is az online kaszinók, a népszerűség növekedésével azonban együtt járt a csalások megnövekedett kockázata is. Bár, ha olyan kaszinót választottál a kikapcsolódásra, ahol biztos lehetsz abban, hogy vigyáznak rád és az adataidra, nem kell attól tartanod, hogy hasonló problémába ütköznél, de azt tudnod is kell, hogy miként találhatod meg ezeket a kaszinó weboldalakat. 

Lássuk tehát, mire kell figyelned, ha most szeretnél kaszinót választani a szórakozáshoz.

Figyelj az engedélyekre

Az egyik legfontosabb dolog az online kaszinók világában, hogy a választott weboldal rendelkezik-e engedéllyel, hiszen ez biztosítja, hogy valóban megbízható kaszinóval van-e dolgod. A jó hír viszont, hogy egy megbízható kaszinó esetében nem kell sokat keresgélned az erre vonatkozó információkat, mert a legtöbbször a lap alján feltüntetnek minden fontosat ezzel kapcsolatban, de ha ott nem is, könnyen elérhető helyen találják meg a játékosok, már a regisztráció előtt.

Ráadásul a megbízható kaszinók egy másik fontos ismérve az is, hogy elérhetővé tettek egy ügyfélszolgálatot is, ahol az engedéllyel vagy bármi mással kapcsolatos kérdéseidet rövid időn belül meg is tudják válaszolni.

Bár arra még várnunk kell, hogy minden kaszinóban elérhetővé váljon magyar nyelven is egy élő chates ügyfélszolgálat, a legtöbbször akár a saját nyelveden is felteheted a felmerülő kérdéseidet.

Figyelj a játékosok visszajelzéseire 

Ha új játékosként még nem igazán érzed magad komfortosnak a kaszinók világában, érdemes lehet azokat a weboldalakat megkeresned, ahol felülvizsgálatokat és értékeléseket találhatsz a kaszinóra vonatkozóan, hiszen így már a regisztráció előtt is megtudhatod a kaszinó fő ismérveit, ahogy a legnagyobb előnyeit és hátrányait is. Ráadásul, manapság már könnyen találhatsz a játékosok oldaláról visszajelzéseket is, éppen ezért ezeket sem érdemes figyelmen kívül hagynod. Ha például egy kaszinóról csak rossz véleményeket találsz, jobban teszed, ha inkább másikat keresel, mert jó eséllyel te is negatív élménnyel fogsz majd távozni a weboldalról.

Figyelj a játékok minőségére

Ha viszont már kiválasztottál egy kaszinót, még a regisztráció előtt érdemes megnézned, hogy milyen játékokat próbálhatsz ki a weboldalán. Vannak ugyanis olyan kaszinók, amik bár rendelkeznek engedéllyel, nem sok olyan ajánlatot biztosítanak, amivel nagyobb nyereményre tehetsz szert, éppen ezért érdemes azokat előtérbe helyezned, ahol a legnagyobb RTP mellett elérhető játékokat találhatod. 

Az RTP ugyanis meghatározza, hogy milyen gyakran biztosít a játék kifizetéseket a játékosok felé, azaz, hogy neked, mint felhasználónak mennyi esélyed van nyerni. Ha azt látod, hogy a játékok nagyrésze 90%-os RTP alatt érhető el, érdemes más kaszinót keresned, ugyanis ez azt jelenti, hogy nem gyakran kaphatsz majd vissza a játéktól pénzt, nyeremény formájában.

Ahhoz pedig, hogy megtaláld a legjobb játékokat, a fejlesztők neveit érdemes figyelned. Ha olyan fejlesztőkkel találkozol a felhozatalban, mint például a:

  • Netent
  • Microgaming
  • Pragmatic Play
  • Betsoft Gaming
  • Evolution Gaming

nyert ügyed van, ugyanis napjainkban ők azok, akik a legjobb játékokat biztosítják a kaszinóknak. Természetesen nem ez az összes fejlesztő, akikkel érdemes foglalkoznod, de, ha a nevükkel találkozol biztos, hogy nagyszerű élményekben lehet majd részed.

Erről egyébként a kaszinó weboldalakat felkeresve a játékok résznél mindig olvashatsz, így akár könnyen megnézheted ezt az információt a regisztráció előtt is, ha a fejlesztők neveire kattintasz. Ott ugyanis mindegyik feltüntetésre kerül.

(X)